adidas Messi 16+ PureAgility Space Dust | Er Lionel Messi overnaturlig?

11.10.2016

Skrevet af Jonathan

Det ser ud til at adidas er klar til at aflive en af de myter som ofte florerer på Twitter om Leo Messi, når folk ser ham spille. Han er ikke et overnaturligt menneske fra Krypton.

Det er ikke det officielle navn af den nye adidas Messi 16+ PureAgility fodboldstøvle, men uofficielt i adidas kredse og her på Unisport HQ, går den under navnet Kryptonit støvlen. Messi er en af de få spillere, der ved flere lejligheder har gjort ting med en fodbold, som er decideret umuligt at tro på er menneskeligt. Tænk bare på DET mål mod Bilbao eller gudekassen mod Bayern, blot for at nævne et par eksempler.

Fortsættes nedenunder.

Og for netop at holde fast i den røde tråd, som adidas har skabt i 2016, så har adidas i dag præsenteret denne Messi Space Dust fodboldstøvle i et kryptonit-inspireret design. Min tolkning af denne opdatering er adidas' eneste mulige måde at kunne bekræfte at selvom han på banen ser overnaturlig ud, så er han rent faktisk blot et gudsbenået fodboldtalent, der i sidste ende sidder ned på toilettet ligesom alle os andre. [I tilfælde af at du ikke kender historien, så er kryptonit det eneste stof som gør Superman svag. Men naturligvis vil disse fodboldstøvler ikke gøre Messi svag] (selvom han faktisk er skadet lige i øjeblikket.. Hmmm..)

Du kan bestille adidas Messi 16+ PureAgility ‘Space Dust’ både i voksen og børnestørrelser lige her.

Okay, Leo Messi er måske fra Krypton, men han skinner utvivlsomt lyser end nogen anden stjerne på himmelen. Og for at tilpasse hans kosmiske spillestil har adidas skabt hans helt personlige Messi silo, som er specifikt udviklet til hans stil. Overdelen er lavet i et særligt materiale som adidas kalder AgilityKnit og PureAgility hælkonstruktionen er skabt for at give den bedste lockdown for de skarpeste vendinger og efterlader forsvaren på røven (Boateng glemmer det aldrig).

Som et eksempel på, hvor godt det nye AgilityKnit egentlig er, så er det faktisk første gang at Messi ikke har fået specialdesignet sit eget par med en læderoverdel. Støvlerne som du køber, er præcis den samme som dem - mesteren selv - spiller i.

Mere nedeunder.