Paris Saint Germain ruster op til den nye sæson med en ny 3. trøje

09.09.2015

Skrevet af Mathias

Udviklet til uovervindelighed! Det er sådan den nye Paris Saint Germain 3. trøje bliver introduceret til verden. De parisiske giganter har været fuldstændig dominante i de sidste par sæsoner, men den helt store Champions League success udebliver stadig. Nu gør Nike dem klar til alle udfordringer forude med den stilrene ‘Dark Light’ trøje.

De har kun øje for et mål og det er komplet dominans i fodboldverdenen, med store signings hver transfervindue og et hold der er konstant ved at udvikle sig til noget større. Det samme gælder nu deres trøjer, hvor Nike har givet den nye 3. trøje en ultimativ opgradering.

Nikes Dri-Fit og strategiske placeret mesh-paneler er blandt de bedste svedtransporterende teknologier i verden, men nu tager det amerikanske mærke tingene til helt nye højder på den nye PSG 3. trøje.

PSG 3. trøjen kommer til at kunne findes i vores PSG kategori på Tirsdag d. 15 September.

Den nye innovation er lavet med mesh paneler, som sidder som rustning i strategiske områder på trøjen. De hjælper med at løfte trøjens åndbarhed og evne til at slippe af med varmen i selv de mest intense kampe, til helt utrolige niveauer. Udover det så ser det også bare blæret ud, så det har den også kørende for sig.

Den nye Dark Light trøje har virkelig en følelse af noget specielt omkring sig. Et sort æstetisk design til Lysets by - Paris. Hvad synes du om det nye PSG 3. trøje design?