adidas hylder deres største 10'er: Leo Messi

10.10.2016

Skrevet af Jonathan

Der findes ikke det som ikke allerede er skrevet eller sagt om Lionel Messi. Vi har endda selv rejst til hans hjemland for at lave en mini-dokumentar om, hvor det hele startede. Spørgsmålet er, vil der nogensinde komme en større 10’er end Leo Messi?

Det er nok lige præcis lig med 0 mennesker du kan finde, som ikke vil mene at Messi er den største 10’er der nogensinde har rørt en fodbold. Jeg ved det. Hvad med Pelé, Maradona, Ronaldinho – ja måske endda Totti? Bevares – de har alle vundet noget, som Messi rigtig gerne vil vinde – til gengæld har Messi vundet SÅ meget og brudt SÅ mange rekorder, som førnævnte nærmest til sammen ikke har.

Og nu kan Messi så skrive endnu en ting til den liste. For 2. år i træk har adidas nemlig præsenteret den ultra eksklusive og limiterede Messi 10/10 fodboldstøvle, som kun bliver solgt i 100 par på verdensplan. Støvlen er så eksklusiv at ikke engang vi får dem i vores shop – og så ved du at den er eksklusiv!

Lionel Messi er nok alt det vi alle i vores vildeste fantasi drømmer om at blive – og så lidt mere til. Historien kunne ikke engang Steven Spielberg have skrevet bedre: En lille knægt fra Rosarios fattige kvarter, med et gudsbenådet talent. En hormonforstyrrende sygdom, der truer hans fremtid med fodbolden, indtil mægtige FC Barcelona flyver ham til Europa for at udleve sin drøm. Og nu står han så her 17 år senere med flest Ballon d’Or titler nogensinde, et væld af vilde rekorder og altså endnu en eksklusiv fodboldstøvle til samlingen.

Ja – Messi er alt det vi drømmer om at blive – og mere til!

Resultaterne taler jo sit tydelige sprog, og det bringer mig så hen til mit indledende spørgsmål: Vil der nogensinde komme en større 10’er end Leo Messi? Det logiske svar vil jo tydeligvis være nej. Hvordan skulle nogen nogensinde kunne bryde op med alt det Messi har leveret? Og så, som nr. 10 vel og mærke. Der er ingen i umiddelbar sigte, som man kunne pege på. Så skulle det da lige være Kai Rooney, som netop har fået sin første kontrakt som bare 6-årig på Manchester Uniteds udviklingshold. Eller 13-årige Karamoko Dembélé som løber rundt og spiller mod 20-årige i øjeblikket. Jo jo, de er derude. Men om de kommer eller ej, så er 10/10 konceptet dedikeret til den største nogensinde i dag – og det er uomtvisteligt: Lionel Messi.

Du kan desværre ikke købe den nye Messi 10/10 hos os. Til gengæld kan du købe hans dedikerede silo MESSI 16+ PureAgility lige her.