Nike Floodlights Pack | Læs lidt om Tiempo og TiempoX

06.10.2016

Skrevet af Mathias

Nike er aldrig bange for at tage chancer med Tiempo, til trods for at det er en klassisk læderstøvle. Den farverige Floodlights Pack er endnu et eksempel på dette.

Fair nok, nu har det tilfældigvis været smukt og lyst vejr i Danmark de sidste par dage, men temperaturen er unægteligt dalende og snart overtager mørket. De projektører, som oplyser banen når vi spiller sporten vi elsker, er inspirationen bag det nyeste pack design fra Nike. På Nike Tiempo fodboldstøvlerne har denne vision materialiseret sig til en farvevariant med det fantastiske navn: Coastal Blue/Polarized Blue/Rage Green. Sådan!

Mens den blå farve giver Tiempo støvlen noget liv dette efterår, så har Nike også designet en FootballX version, som trods alt er lidt mere afslappet i sit look. Nike FootballX konceptet tager i bund og grund knopperne af fodboldstøvlen og optimerer den til indendørs fodbold. Indendørssæsonen er også lige rundt om hjørnet, så introduktionen af nye farver kunne ikke have kommet på et bedre tidspunkt. Hvis du er den type spiller der elsker komfort når du løber og brækker lungerne op til indendørs fodbold, så er TiempoX i hvert fald vejen at gå. Som JayMike ville sige det, læderet er blødt som smør.

Hvis du vil have et par Nike Floodlights Pack Tiempo støvler, så er både indendørsskoen og fodboldstøvlen at finde lige her.