Nike Floodlights Pack | Læs mere om Magista Obra, Magista Opus og MagistaX

05.10.2016

Skrevet af Mathias

Kontrolleret, men alt andet end afslappet. Floodlights Pack fortolkningen af Nike Magista er landet på lager i en blågrøn tone.

Nike viser ingen tegn på at stoppe deres fantastiske stime, efter præsentationen af deres Magista 2 i foråret. De har mestret kunsten af at skabe en farverig og iøjnefaldende fodboldstøvle, som alligevel ikke virker alt for spraglet og hidsig. Nike Magista Obra 2 Floodlights Pack er bare endnu et fremragende eksempel på Swoosh designholdets evne til at skabe poppende elegance.

Jeg synes Nike Magista er den bedste støvle fra Floodlights Pack, og hvis du har det på samme måde, så kan den købes her.

Selv ved første øjekast, så lægger du uden tvivl mærke til det nye heat map, som pryder overdelen. Udover at det tilføjer støvlen et smukt æstetisk element, så giver det også den ultimative playmaker en intuitiv følelse af, hvor man sparker og kontrollerer bolden. Det teksturerede Flyknit på Obra er blevet udviklet i disse områder, så når du er i kontakt med bolden sender det hurtigere signalerer til dine nerver og giver en forøget følelse af touch. Det er vildt hvordan brands, ført an af Nike, fører teknologi på dette niveau til fodboldverdenen.

Fortsættes herunder.

En anden revolution, som Nike har spillet en stor rolle i at kickstarte, er den kæmpe stigning i popularitet i spil på små baner - specielt street fodbold og indendørs fodbold. Disse typer fodbold har spillet en stor rolle i udviklingen af de største talenter i fodbold hvilket er, hvorfor Nike nu tilbyder deres allerbedste støvler i versioner med flade såle. Magista er ingen undtagelse og den går under navnet MagistaX.

Find Nike MagistaX og de andre Nike FootballX tilbud lige her.