Weekendens støvlespots: Old school spots fra Figo, Henry og Cafu

07.09.2015

Skrevet af Mathias

Landsholdspause, det bliver aldrig rigtig taget godt imod. Det gav dog i denne uge plads til en meget speciel velgørenhedskamp, hvor der var rigtig, RIGTIG mange fede boot spots, fordi legenderne der spillede i kampen kom med deres støvle A-game. Få at se hvad weekenden havde at byde på her…

Edgar Davids (Laureus All Stars) - adidas Messi15.1

På Laureus All Star holdet fandt man den første af legenderne på banen, Edgar Davids, som havde hævet noget meget interessant på fødderne. Han prøvede måske at finde sin indre Messi og det ser ud til det virkede, fordi han scorede to sindssyge mål.

Luis Figo (Real Madrid Legends) - Nike Magista Opus Custom

Luis Figo var manden som åbnede scoringen i en kamp, som endte med at blive en 6-5 målfest. Det gjorde han i et par Magista Opus, som havde fået en custom sål smækket på. Pensioneret, men han får stadig gaver fra Nike.

Cafu (Laureus All Stars) - adidas X15.1

Den legendariske brasilianer er bestemt blandt de bedste backspillere nogensinde og er kendt for sit elegante touch og det element af uforudsigelighed han altid havde i sit spil. Det er svært at finde på en støvle, som passer bedre til ham end X15, hvilket også var hans valg i velgørenhedskampen.

Lee Cascairo (Gibraltar) - adidas Predator Accelerator 2014

Der var ikke særlig mange fede spots i de landsholdkampe, der blev spillet, men det her ene spot gør i den grad op for det. Cascairo fra Gibraltar rockede et par adidas Predator Accelerator remakes fra 2014. De var udsolgt på ingen tid, så han var heldig at fingrene i et par og modig at spille i dem. Pas på dem makker!

Thierry Henry (Laureus All Stars) - PUMA King II

Er der faktisk nogen stor legende, som faktisk ikke er med i den her kamp? Sådan cirka ikke og endnu en af dem var Thierry Henry, som spillede i et par PUMA King, hvilket han også gjorde imod slutningen af sin karriere. Et elegant valg til en elegant spiller, som også viste sine berømte evner i kampens løb.

Det her var lidt en throwback støvlespot omgang, med nogle af fodboldverdenens mest legendariske spillere og deres valg af støvler. Hvad var dit yndlings spot og så du nogle spændende spots i landsholdkampene?