Nike Floodlights Pack | Hypervenom Phantom II & Phinish II

04.10.2016

Skrevet af Mathias

Vinterens mørke er over os, men med inspiration fra den måde fodboldbanen bliver oplyst af projektører, introducerer Nike nu deres intense nye Hypervenom farvevariant. Kommer med noget seriøs farve!

Den anden generation af Nike Hypervenom er lige nu den, som har været en del af Swoosh lineuppet i længst tid, hvis du altså ikke tæller med at den skiftede overdel i sommers. At den har over et år på bagen, betyder dog ikke at der er noget uddateret over konstruktionen og konceptet, fordi på fødderne af de giftigste angribere i verden har den ærlig talt intet tilbage at bevise. Gonzalo Higuain, Robert Lewandowski og Aubameyang. Der kan man vidst tale om offensiv firepower.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad jeg mener når jeg siger overdelen blev ændret i sommers, så betyder det, at Nike tog konsekvensen af at det materiale de brugte på første generation var meget bedre end det de brugte på anden generation. De lyttede derfor til feedback fra deres atleter, og faktisk også til feedback, som vi hos Unisport havde fået fra alle vores brugere og byttede overdelen tilbage. Ja, I skal ikke være i tvivl om, at vi lytter til vores kommentarspor og sender nyttige kommentarer videre til Nike.

Nike Hypervenom Phantom II og Phinish II har derfor lavet en tynd, smidig og fleksibel følelse, som er helt idéel til offensive spillere, der modtager bolden i små områder og skal skabe plads til et skud. Kombinerer man endvidere denne oplevelse med det Flywire, der blev implementeret i 2015 opdateringen, så har du opskriften på en ond fodboldstøvle.

Nike fyrer op for farverne! Nike Floodlights Pack støvlerne kan sende med levering i morgen. Du finder Nike Hypervenom lige her!

Fortsættes herunder.