Endnu en dag og endnu en gang kan vi præsentere en fodboldtrøje, som rigtig mange fans af italiensk fodbold og SS Lazio i særdeleshed, har sukket efter siden den blev præsenteret.

Puma har med deres nye klubtrøjer høstet megen anderkendelse fra nær og fjern og deres nye kollektioner er virkelig noget man lægger mærke til. Det er trøjer med et meget højt kvalitetsniveau og for den sande fodboldfan som skal have klubtrøjen hvert år, så er der ingen tvivl om at man ikke bliver skuffet over kvaliteten. Hele vejen igennem er der kælet for detaljen og det glæder de fleste. Nu har vi så fået SS Lazios trøje, som virkelig har været længe ventet.

Det er en trøje som har været efterspurgt af rigtig mange her på siden og det har både været store fans og bare fans af fodboldtrøjer. Derfor er det med glæde at den nu kan præsenteres i et mindre oplag her på siden. Trøjen er fra King-kollektionen og når man siger King, siger man også fokus på detaljen og gennemarbejdede produkter fra ende til anden.

Dette års trøje er jubilæumstrøjen, der markerer klubben 110’ende år, fra 1900-2010, så der bliver virkelig rift om den. Den er, som billedet i nyheden antyder, overvejende hvid, men med en lys blå kontrastribe ned over maven, som klæder trøjen fantastisk godt. Over logoet er der den velkendte Coppa Italia skive, som markerer at Lazio i sidste sæson sikrede sig den eftertragtede pokal. Det var i øvrigt femte gang at den kom i hus efter titlerne i 1958, 1998, 2000 og 2004. Under logoet står broderingen som understreger at dette er jubilæumstrøjen og årstallene 1900-2010 er broderet i guldfarve.

Hvad synes du om trøjen? Lad os høre din mening herunder og deltag i debatten.