Floodlights Pack | Nike Mercurial Superfly 5 og Vapor XI

03.10.2016

Skrevet af Mathias

Den hurtigste af de hurtige. Den femte generation af Nike Mercurial Superfly har kun set fire farvevarianter, men denne fjerde Floodlights Pack inkarnation er uden tvivl den mest livlige.

Ordet “gamechanger” bliver slynget alt for løst rundt nu til dags, men i Mercurial støvlens tilfælde, er det yderst beskrivende. Helt fra starten i 1998, har den konstant genopfundet sig selv med hver nye støvle og spillet en stor rolle på fødderne af nogle af verdens største stjerner i fodboldhistorien. Nike Mercurial Siloens nyeste model har allerede været en afgørende faktor i EM 2016 finalen og jeg tør godt garantere, at du kan forvente at se flere mindeværdige mål resten af sæsonen.

Efteråret har i den grad gjort sin entré og alle sommerens farver er erstattet af kedelige grå toner i stedet. Nike ser det dog kun som en mulighed for at stjæle rampelyset, med en støvle der kommer til at lyse banen op, selv på årets mørkere dage.

Floodlights Pack Mercurial støvlen er af den grund inspireret af den måde projektører illuminerer banen, og dette Hi-Vis look betyder du ikke bliver overset denne sæson. Alt du skal bestemme, er om du vil have Superfly 5 eller Vapor XI, fordi begge er pro-level støvler. Jeg har lavet mit valg og jeg er helt sikkert på Vapor.

Hvis du føler den ligeså meget som mig, så finder du Nike Mercurial Superfly 5 Floodlights Pack og Vapor XI lige her.