Unisport Støvlespot | Stjernerne bærer Stellar Pack

26.09.2016

Skrevet af Jonathan

Med endnu en veloverstået fodboldweekend, er det tid til at se på ugens støvlespots. Og der er nogle interessante spots med i denne omgang.

Karim Benzema & Luis Suarez (Real Madrid & FC Barcelona) – adidas X 16.1 Stellar Pack

Med to af verdens absolut bedste angribere i den nye adidas Stellar Pack, sidder de nok ret tilfredse på adidas’ hovedkontor i Herzogenauruch. Også selvom ingen af de to, hverken Benzema eller Suarez, spiller med PureChaos som de nok helst ville foretrække. Ikke desto mindre, så længe de begge scorer og viser farverne frem, er der nok ingen sure miner fra adidas.

Team PureControl – adidas ACE 16+ PureControl Speed of Light

Man skulle ellers have troet at Team PureControl ville være ellevilde for at vise det nye Stellar Pack design frem, men ført an af Pogba, som var tilbage i Speed of Light modellen efter nogle uger i andre farvevarianter, var både Mata, Özil, Draxler og Dele Alli alle på banen i Speed of Light farven. Ikke en eneste var hoppet i Stellar Pack. Man må dog formode at hele Team PureControl skifter farven ud når de i midtugen optræder i Champions League.

Ashley Young & Alvaro Arbeloa (Manchester United & West Ham) – adidas X 16.1 & ACE 16.1 (Ukendt)

I et design der ligner Stellar Pack i en blackoutet udgave, var både Ashley Young og Arbeloa ude i midtugen og i weekenden med denne variant i læder. Det er ikke en variant som er sat til salg, men noget siger mig at det heller ikke er en miadidas udgave. Særligt interessant er Ashley Youngs par, hvor han simpelthen har klippet i sokken. Hvad motivet helt præcist er for den handling ved jeg ikke – men han er åbenbart ikke den eneste…

Jesse Lingard (Manchester United) – adidas X 16.1 Speed of Light

Jesse Lingard har nemlig tilsyneladende også fundet behovet til at klippe i sokken på samme som Ashley Young. Lingard går sågar også skridtet videre og binder kun snørebåndene halvvejs. Om det virkelig giver et bedre fit, må jeg ærligt erkende at jeg ikke ved, men det er da en interessant tilgang til tingene. Har du overvejet at gøre det samme?

Francesco Totti (AS Roma) – Nike Tiempo Legend 6 Spark Brilliance (Custom)

En anden spiller, som går sine egne veje hvad angår fodboldstøvler er den levende og spillende legende Totti. Manden, der bliver ved og ved, optræder fortsat i sine Tiempo Legend med den old school pløs og det ser ud til at virke for kejseren af Rom, der igen i weekenden scorede. Desværre for ham var det ikke nok for romerne, som tabte 3-1 ude mod Torino.

Michail Antonio (West Ham) – Umbro Velocita Blå/Hvid/Lilla

Nogle gange kan man godt blive tilbøjelig til at tænke at der ikke findes andet end Nike og adidas, men for at være helt fair så skal vi altså ikke glemme at der findes andre brands derude som laver fremragende fodboldstøvler. Iblandt dem har vi for eksempel Umbro og deres Velocita, som i den grad kan kæmpe med om de bedste pladser over speedstøvler. Det har Michail Antonio fra West Ham for eksempel anerkendt.

Granit Xhaka (Arsenal) – Under Armour ClutchFit Force 2.0 UA20

Og så er der spillere som Granit Xhaka, der har fået en fin start på sit eventyr i London. I weekenden var han med til at sætte Chelsea på plads i sit første London Derby, godt nok som udskifter, men det ændrede ikke på at han lige fik muligheden for endnu engang at vise de nyeste UA20 designede ClutchFit med. Et design som han har lavet et par screamers med i de seneste kampe…