adidas 11Pro | Et årti med fremragende præstationer

24.10.2023

Skrevet af Christian

I fodboldverdenen går visse ting aldrig af mode, og klassiske fodboldstøvler er utvivlsomt en af dem. For de hengivne fans af det smukke spil er der noget ubestrideligt særligt ved at snøre et par legendariske støvler. Denne gang er adidas klar til at fejre 10-års jubilæet for 11Pro i en Limited Edition, der uden tvivl vil efterlade fans og spillere i ærefrygt. Gør dig klar til at være vidne til tilbagevenden af de ikoniske Toni Kroos 11Pro fodboldstøvler!

Køb de nye 11Pro limited edition her!

Et årtis arv

adidas 11Pro er et navn, der genlyder med enestående kvalitet og tidløst design. Først introduceret for et årti siden, blev disse støvler hurtigt det foretrukne valg for professionelle fodboldspillere og entusiaster over hele verden. Nu, i fejring af dens 10-års jubilæum, genopliver adidas denne klassiker i en udsøgt begrænset udgave.

Genoplivningen af Toni Kroos adidas 11Pro er mere end bare en tur ned ad hukommelsens vej; det er en erklæring om respekt for klassisk fodboldstøvledesign. I en tid, hvor teknologi og innovation fortsat omdefinerer sportsudstyr, signalerer 11Pro's tilbagevenden, at klassikere aldrig mister deres charme.

Den begrænsede genudgivelse af Toni Kroos' adidas 11Pro-fodboldstøvler er virkelig en årsag til fejring i fodboldverdenen. Det er en anerkendelse af et ikonisk design, der har modstået tidens prøve og fortsætter med at inspirere spillere og fans. Med sin tidløse stil, moderne opgraderinger og den begrænsede Toni Kroos-udgave er disse støvler mere end bare støvler - de er en del af fodboldhistorien.

To støvler, en Toni Kroos

Den nye begrænsede udgave vil komme i to versioner. Den ene er en nøjagtig 1:1 kopi af de 11 Pro-støvler, Toni Kroos selv bruger, selvfølgelig i hans størrelse EU 42. Den anden er en mere 'generel' begrænset udgivelse i forskellige størrelser, men mængderne er stadig meget begrænsede. Så hvilken en vil du have?

Køb de nye 11Pro limited edition her!