Nike hylder Lysets By | Ny PSG 3. trøje

15.09.2016

Skrevet af Jonathan

Klubben fra Lysets By har løftet sløret for denne sæsons 3. trøje og det er noget af det reneste du vil se i år! Se billederne og læs om tankerne bag trøjen her.

For lige et par dage over et år siden præsenterede Nike (måske) årets fedeste trøje med PSG’s blackoutet 3. trøje. Med denne lancering var det første gang at Nike præsenterede deres nye AeroSwift teknologi, som siden hen er blevet standarden for alle deres performance trøjer.

I dag har Nike så lanceret den nyeste PSG 3. trøje, blot i et fuldt hvidt sæt, der bringer savlen frem i mundvigen hos de fleste af os. Okay, nogle vil argumentere for at det er nemme tricks, men så kan du bare kalde mig nem, for jeg er solgt.

Du kan købe den nye PSG 3. trøje fra den 22. september lige her på siden.

Tanken bag designet er et lille anerkendende nik til Paris’ ry, som Lysets By. Helt gennemført bliver designet, når man bemærker den diskrete detalje på logerne. De er nemlig lavet i et selvlysende design, så det skifter farve alt efter lyssætningen i rummet (eller på stadion selvfølgelig).

Lad os alle bare bukke os i støvet for Nikes samarbejde med PSG omkring deres 3. trøjer. De har tydeligvis fundet kærligheden på det helt rette sted.