BVB Dortmund hjemmebanetrøje 2023/24 | En hyldest til fansenes passion

26.05.2023

Skrevet af Christian

Borussia Dortmund har altid været æret for sin loyale og fantastiske fanbase. I denne sæson besluttede klubben at ære deres passionerede tilhængere ved at arrangere en fandesignkonkurrence i samarbejde med PUMA. Målet var at skabe en hjemmebanetrøje, der indkapsler klubbens ånd og essens, mens den afspejler dens fans kærlighed og dedikation. Responsen var overvældende, med over 15.000 forslag strømmede det ind fra alle verdenshjørner. Efter omhyggelig overvejelse af et panel ledet af Marco Reus og Dedê, blev en vinder valgt gennem en offentlig afstemning. Resultatet er et forbløffende vidnesbyrd om BVB-trofastes urokkelige passion!

Køb BVB Dortmund 2023/24 hjemmebanetrøje her!

BVB's beslutning om at involvere deres fans i designprocessen af hjemmebanetrøjen er en genistreg. Ved at åbne konkurrencen for bidrag fra tilhængere verden over, sikrede klubben, at trøjen virkelig afspejler følelserne og kreativiteten i hos BVB fansene. Fans puttede deres hjerter og sjæl i deres design og viste deres kærlighed til klubben gennem indviklede detaljer og fantasifulde koncepter.

Med tusindvis af bemærkelsesværdige bidrag var opgaven med at vælge det vindende design uden tvivl udfordrende. Et panel bestående af blandt andre BVB-kaptajn Marco Reus og klublegenden Dedê, har omhyggeligt udvalgt ni exceptionelle designs. Hvert af disse designs demonstrerede en dyb forståelse af klubbens arv og en unik fortolkning af BVB's identitet. Det blev dog i sidste ende overladt til fansene selv at afgøre den endelige vinder gennem en offentlig afstemning, hvilket gjorde det muligt for tilhængerne at have direkte indflydelse på den endelige beslutning.

Det vindende design af BVB trøje er et sandt mesterværk. Det hylder klubbens ikoniske hjemmebane, Signal Iduna Park, på en måde, der fanger fantasien. Trøjens sorte og gule farveskema, synonymt med BVB, danner baggrunden for en fængslende silhuet af stadion. Denne innovative tilgang tager konceptet med en hjemmebanetrøje til nye højder og symboliserer det uadskillelige bånd mellem klubben og dens passionerede tilhængere.

Køb BVB Dortmund 2023/24 hjemmebanetrøje her!