Unisport Anmeldelse | JayMike forklarer detaljerne på Under Armour Spotlight

18.09.2016

Skrevet af Mathias

Vi har fået sådan ca. en million requests om at lave den og nu er Jakob klar med sin anmeldelse af Under Armour Spotlight. Se videoen og nyd forøvrigt farvevarianten!

Jakob er en travl mand, men han er altid fast besluttet på at bruge den tid det tager og lave de grundigste anmeldelser af fodboldstøvler. Han går ikke på kompromis på sine støvler og er nu klar til at give dig alle detaljerne på Under Armour Spotlight. Han havde også æren af at teste Spotlight støvlen i den for nyligt introducerede 20th Anniversary Platinum Edition og det har han det også ret vildt over i videoen. Her går det godt!

I sin Under Armour Spotlight anmeldelse giver han sin mening om støvlens ret unikke konstruktion og specielt SpeedForm teknologien og støvlens anderledes hælkop. Der er masser at teste og til sidst er Jakob også ret positivt stemt. Det skal dog siges, at han stadig har lidt af sin brutale ærlighed gemt op, som han da også giver til kende. Se videoen øverst i blogposten og se hvordan støvlen klarer sig.

Hvis du kunne tænke dig et par Under Armour Spotlight UA20, så kan du finde et par lige her.