Unisport WebTV: Forskellen på Nike Hypervenom Phantom og Phinish

02.09.2015

Skrevet af Mathias

Vi får rigtig mange spørgsmål hver dag fra jer derude, som leder efter lidt fodboldstøvle vejledning. Vi er altid klar til at hjælpe og sørge for i får den perfekte støvle til jeres behov. Et af de spørgsmål vi får alleroftest, er i henhold til en af de mest populære støvlelanceringer fra denne sommer, nemlig Hypervenom II.

Nu giver vi dig derfor det fulde overblik over de to bedste støvler i siloen, fordi Jakob har sat sig ned og lavet en Tech Talk WebTV episode, hvor han fremviser forskellen på Hypervenom Phantom II og Hypervenom Phinish.

Ved første øjekast er der egentlig kun en forskel på de to støvler, men der ligger meget mere i Nike Hypervenom Phinish. Så hvis du sad derude og troede det kun var en Phantom, som havde fået hugget sin Dynamic Fit Collar af, så tog du fejl. Ellers havde vi nok heller ikke lavet den her episode vel?

Det er ligemeget om du helst vil have Phantom, eller Phinish, fordi vi har dem begge og du kan finde dine Hypervenom lige her.

Som han altid gør i sine Tech Talk videoer, så smider Jay Mike noget seriøs støvle læring vores vej og deler ud af sine erfaringer med Phinish og Phantom II. Hvis du ikke kan bestemme dig mellem de to støvler, så se videoen øverst oppe og lær dem lidt bedre at kende.