PUMA Future DNA Ultimate | Velkommen til fremtiden

26.12.2022

Skrevet af Christian

Velkommen til fremtiden. De nye PUMA Future er den tiende generation af støvler - og denne gang introducerer den en masse ny innovation. Med kun 1500 par på verdensplan skal du skynde dig hvis du skal have et par! Læs mere om den nye Future DNAs teknologi og hvordan du kan få fingerene i dem her.

Køb PUMA Future DNA Ultimate her!

Med en af verdens bedste spillere i Neymar Jr. som bruger disse støvler - så ved du allerede de her er gode! Læs mere om den vilde nye teknologi i støvlerne her.

PWRtape

Vi kender allerede PWRtape fra Ultra, men for første ganng nogensinde vil det også være at finde på den nye Future. PWRtaprn giver støvlen det perfekte lockdown, du ikke finder i andre støvler. Det er et tæt fit, men uden at være restriktivt - så din fod stadig har fuldstændig frihed. Kombineret med Adaptive FUZIONFIT360 overdelen, som kombinerer strækbar strik, mesh og PWRtape til at holde det hele sammen, bliver det bare ikke bedre. Støvlen har nemlig så god pasform at den både kan bruges med og uden snørrebånd. Bedste pasform i en støvle? Vi tror du får svært ved at finde en som er bedre!

Engineered 3D textures

For at få det bedste touch på bolden har PUMA skab en 3D tekstur de lægger oven på sele støvlens overdel - for at give det bedste greb og kontrol på bolden. Men tidligere Future's ikke have noget ekstra grip, bliver det den første som har det lille ekstra når du dribbler eller sparker til bolden. Men bare rolig, den er ikke overdrevet 'sticky', den er helt perfekt!

Dynamic Motion System

Sålen bygger på det med stærke Dynamic Motion System koncept fra tidligere støvler. Dog er en stor ændring sket - man har skiftet knopperne fra halve koniske knopper til klinget knopper. Med stabilitet i hælen, fleksibel i forfoden giver denne 'dual-density' sål ekstra stabilitet, agilitet og ikke mindst traction. Alt dette skabet den bedste Future støvle nogensinde lavet. Så velkommen til fremtiden, vi lober du ikke vil blive skuffet.

Køb PUMA Future DNA Ultimate her!