09.12.2022

Skrevet af Christian

Unisport er en vækstvirksomhed, hvor vi har været så heldige, at opleve vækstrater på mere end 20 % om året over en årrække. Denne vækst har været endnu større og hurtigere, end vi havde forventet. Vi havde oprindeligt planlagt, at flytte medio 2023. Men grundet denne større end planlagte ordreindgang, besluttede vi, at flytte lageret et år tidligere, på trods af, at det ikke helt var den ideelle timing under VM i fodbold, Black Friday og jul. Vi var nødsaget til, at flytte selvom det er en meget travl periode og i den forbindelse har vi haft udfordringer, hvilket i nogle tilfælde har betydet, at vi har måtte skuffe nogle kunder med længere leveringstider end forventet. Langt de fleste ordrer bliver leveret indenfor den lovede leveringstid, og nogle meget hurtigere end hvad vi kommunikerer. Vi har løbende justeret den lovede leveringstid på vores side, så den flugter med vores lagersituation.

Vi besluttede at fordoble vores lagerplads og flytter nu ind i vores 10.000 kvm store faciliteter i Køge. På trods af manglen på arbejdsmarkedet og de udfordringer, det skaber for mange virksomheder, har vi nu fuld bemanding på vores lager. Vi arbejder 7 dage om ugen, 24 timer, 3 skift og i denne uge, har vi ansat mere end 20 nye medarbejdere. Dette for at sikre, at vi leverer i henhold til den forventede leveringstid, samt for at reducere den igen efter højsæsonen, som vi plejer.

Alligevel er vi klar over, at vi også har skuffet nogle undervejs, som vi proaktivt og løbende har informeret dem, det har berørt. De længere, annoncerede leveringstider på siden er heller ikke, hvad vores mange tilbagevendende kunder er vant til.

Til dem der har oplevet forsinkelserne, vi har og vil gerne beklage dette igen.

Mange tak for din tillid og ordre.

Unisport