Nike Phantom GX | Greb som ingen anden

09.12.2022

Skrevet af Christian

De nye Nike Phantom GX er måske en af de støvler med mest greb på markedet, i hverfald det bedste. Med sit nye unikke Gripknit overdel, har støvlen er klæbende greb på støvlen, uden at blive for sticky. Læs mere om de nye Phantom GX her - og bliv klar til lanceringen d. 15. December!

Lancerer d. 15. December

Gripknit

Med to år i støbeskeen, er det nye Gripknit testet og prøvet af nogle af de største fodboldstøvle eksperter i verden. Og så snart du tager disse støvler på, kan du føle de har styr på deres arbejde. Glem alt hvad du ved om Phantom GT, den nye GX er en støvle som ingen anden!

Det unikke Gripknit er et mix 'high tenacity' garn med en speciel behandling. Resultatet er det helt perfekte touch på bolden, godt greb men aldrig for sticky. Designet er lavet som et fingeraftryk, som giver den en 'second skin' følelse på foden.

Traction

De nye GX er ikke kun blevet redesignet i overdelen, hele støvlen har fået en total makeover. Dette ses virkelig i sålpladen. Støvlen greb på banen er blevet forbedret ved hjælp af et helt nyt sål design med stjerne og koniske knopper. De nye stjerne knopper giver bedre acceleration på de første meter - men den rigtige gamechanger er de nye koniske knopper. Lavet specifikt til vende på en tallerken og ekstra mobilitet, den her støvle er revolutionerede!