PUMA x Unisport 'Ran out of Ink' | Når det uperfekte er helt perfekt

16.11.2022

Skrevet af Christian

Nogle gange skal skønhed findes de særeste steder. De nye PUMA x Unisport er et af de tilfælde. Med et ufærdigt design, må disse støvler siges at være nogle af de mere anderledes støvler Unisport nogensinde har lavet. Med inspiration fra 'The Drip', er disse nye 'Ran out of Ink' støvler en hyldest til PUMA og Unisports partnerskab. Læs mere om den unikke støvle her!

Køb dine PUMA x Unisport 'Ran out of Ink' eksklusivt her!

Ultra

Dette er udentvivl det mest ufærdige Ultra nogensinde lavet. Med et distinkt look som ingen andre støvler er dette utvivlsomt en letvægtsstøvle enhver støvlenørd bare må eje. Med sit unikke design, som tager inspiration fra en printer som ikke virker, kan du være sikker på disse støvler vender hoveder. Og med kun 600 par på verdensplan skal du være hurtigt for at få fingrene i disse. Take et kig på de nye 'Ran out of Ink' Ultra herunder. Vi lover du ikke vil fortryde!

Future

Med en super eksklusiv Future, som kun kan købes hos Unisport, vil disse super Limiteret støvler få mundvandet til at løbe på enhver støvle aficionado. Og ligesom med Ultra findes der kun 600 par i verden af disse. Så med et unikt design og den fantastiske kvalitet vi kender fra PUMA Future - så er det ret svært ikke at blive forelsket. Se de nye vilde Future herunder. Er det de bedste Future vi nogensinde har lavet - vi tror måske det er!

Køb dine PUMA x Unisport 'Ran out of Ink' eksklusivt her!