Danmark er klar til VM | Se alle trøjerne her!

22.09.2022

Skrevet af Christian

De danske drenge sigter efter endnu en succesrig slutrunde. I et nyt underspillet hummel design er de klar til den vinter VM slutrunde nogensinde. Med en hjemmebane, udenbane og en tredje/målmandstrøje er de klar med en unik kollektion. Køb den hos Unisport nu!

Hjemmebane

Køb din hjemmebanetrøje her!

En dansk hjemmebanetrøje er selvfølgelig rød, denne gang er hummel dog gået planken ud. Med inspiration fra EM 2022 populære 3.trøje vil de danske landsholdspillere trække i en udelukkende rød hjemmebanetrikot. Alt for DBU logo til short og sokker er hold i en neutral farvepallet. Med forskellige nuancer i rød, er denne trøje underspillet - for at vise sympati for de omstændigheder der indhyller vinterens VM-turnering.

Se billederne af den nye hjemmebanetrøje herunder!

Udebane

Køb din udebanetrøje her!

Den ikoniske hvide udebanetrøjen er ligesom hjemmebanetrøjen hold udelukkende i én farve. Med sit simple underspillet udtryk og den røde tryk til at bryde det ellers 'clean' look, er dette et unik take på hvor simpel en fodboldtrøje kan være - når blot tingene bliver gjort ordenligt. Og med samme motiv som for hjemmebanetrøjen er dette er stærkt bud på en ny favorit udebanetrøje!

Se billederne af udebanetrøjen her!

3. trøje

Køb din 3. trøje her!

Sort i sort er dette en af de vildeste landsholdstrøjer vi har set. En hybrid mellem en 3.trøje og målmandstøje er dette en af de mest unikke trøjer det danske landshold nogensinde er trukket i. Med sit helt sorte design er dette en trøje som ikke vil blive glemt foreløbigt. En smuk trøje som har en vigtig historie at fortælle

.

Se den unikke sorte trøje herunder