PUMA x Unisport Barbershop | Frisk, skarp & unik

16.06.2022

Skrevet af Christian

Unisport og PUMA har endnu engang teamet op, denne gang for deres sjette samarbejde. Inspireret af 'barbershop' kulturen, den roterende barberstang og at altid holde sig skarp - disse støvler er for spilleren som vil være unik og altid forblive tro mod dig selv. Take et kig på disse super Limited Edition støvler - og se om du kan spotte referencerne.

PUMA x Unisport Barbershop

Køb de Limited Edition PUMA x Unisport Barbershop her

Dette er PUMA og Unisports sjette samarbejde, hvilket putter det i en lang række af unikke, vilde og sjældne fodbold støvler. Men disse er en smule anderledes end hvad du har set før. Med inspiration fra den lokale 'barbershop', inspireret af barberstangen med sin rød, blå og hvid, er disse støvler præcis hvad der gør fodbold fantastisk - kulturen.

At have en barberstang på fødderne er noget du ikke ser hver dag. Endnu mere unikt er stribedesignet på støvlerne. Mens de fleste striber på støvler er spejlinger af hinanden, er disse anderledes. Striberne er ikke spejling men i stedet en forsættelse af hinanden, hvilket givet en uendelige cirkel som vi bare ikke kan få nok af. Du vil ikke sove på dem her!

Ligegyldig hvad er intet vigtigere end at forblive tro mod dig selv. Både på og udenfor banen. Disse støvler er for orginalerne - den som aldrig går på kompromis med sig selv. Hvis det lyder rigtigt i dine øre, så er disse støvler måske lige præcis til dig. Se støvlerne herunder.

Køb de nye PUMA x Unisport Barbershop her

Forsættelse følger under billeder

At være sig selv er ikke kun for markspillerne. At være unik og frisk er heldigvis også for målmændene. PUMA x Unisport Barbershop kommer også i en Ultra Grip 1 Hybrid Pro og vi tror faktisk at dette er en af de bedste handske lanceringer i år. Tag et kig herunder.

Køb PUMA x Unisport Barbershop målmandshandskerne her.