Manchester City “93:20 Anniversary” | PUMA lancerer limited edition trøje

13.05.2022

Skrevet af Christian

At fejre de store øjeblikke er noget alle fodboldfans er glade for. Og dette er ingen undtagelse - enhver Man City fan husker hvilket øjeblik der referes til med “93:20”. For jer der ikke gør - læs med her!

MEGET BEGRÆNSET PARTI - KØB EKSKLUSIVT HOS UNISPORT HER

Øjeblikket der referes til er for Manchester City og alle deres fans er nu 10 år gammelt, nærmere bestemt 13. Maj 2012 da stadionuret slog “93:20” - if you know, you know.. Dette var dagen hvor The Citizens løftede deres første Premier League trofæ.

Men hvad skete der egentlig præcis tilbage i 2012 i “93:20”? Sergio Agüero scorede i dette øjeblik mod Queens Park Rangers hvilket sikrede Manchester City deres første Premier League titel. Resten er historie.

Manchester City 93:20 Anniversary trøje

For at fejre 10 års jubilæummet for 93:20 har PUMA skabt en speciel jubilæums trøje for at bringe alle minderne tilbage for denne specifikke dag. Et minde enhver City fan altid vil huske - ligegyldigt om man så kampen på Etihad eller hjemme. Det var uforglemmeligt. Trøjen består af mange detaljer og den kommer i hvid og himmelblå farver. Trøjen er opdelt ringe med vilde detajler i de blå. Detaljerne er faktisk billeder af målet Sergio Agüero's mål - er det ikke vildt? Logoet på trøjen er mørkeblåt med gyldne detaljer. Kirsbæret på toppen er at både “93:20” og “Agüerooo 10” er printet på ryggen. Se trøjen og de vilde detaljer herunder!

Køb Manchester City 93:20 Anniversary trøje eksklusivt hos Unisport her!