Manchester United x Originals | adidas bringer os ned af memory lane

12.05.2022

Skrevet af Christian

Hvad elsker vi mest når vi kigger tilbage på fodbold i 90erne? Er det legenderne? Måske de klassiske støvler eller kampe? Det er selvfølgelig alt det førnævnte, men vi må ikke glemme de fantastiske trøjer! Tid til at kigge tilbage på de gode gamle dage - 90erne.

Manchester United x Originals

De oversized trøjer med forskellige mønstre og designs er noget vi alle ønsker at se mere af nutildags. Derfor er vi glade for se at adidas bringe det tilbage med en 90er inspireret trøje Manchester United!

En rød og hvid hjemmebanetrøje med en mørkere rød grafik fungerer bare godt og retro-logoet får virkelig trøjen til at skille sig ud. Tilføj de hvide detaljer på ærmer og kraven - og vi står tilbage med den 90er følelse som vi elsker og savner.

Inspirationen bag er Manchester Uniteds 90/91 trøje som blev båret af legender som Steve Bruce, Paul Ince og Lee Sharpe. I denne trøje endte de deres fem sæsoners tørke og slog Barcelona 2-1 i Rotterdam i UEFA Cup Winners' Cup finalen.

Tag et kig på trøjen herunder, hvor vi ser nærmere på den

Forsættes herunder

Vi kan ikke snakke retro trøjer uden at nævne målmændene. I denne æra var målmandstrøjen altid noget specielt. Med sine grønne og sorte striber som ligner lydbølger samt den høje krave, er denne trøje virkelig for retro nørderne som vil iklæde sig noget anderledes denne sommer.

Denne trøje er helt sikkert for alle fodboldtrøje samlerne - Køb Manchester United x adidas Originals hos Unisport her!https://www.unisport.dk/fanshop/manchester-united-shop/?to=40&sort=latest-online&page=1#/