Bayern München hjemmebanetrøje 22/23 | adidas' første klubtrøje lancering denne sæson

05.05.2022

Skrevet af Sandra

21/22 sæsonen er næsten slut, hvilket betyder at 22/23 sæsonen er lige rundt om hjørnet - og det betyder NYE TRØJER! Noget vi ser frem til hvert år. Og dette er adidas' første lancering af en 22/23 trøje. Lad os tage et kig på det!

Bayern München hjemmebanetrøje 22/23

Den nye Bayern München trøjen skubber til de aller yderste forventningerne ved at bringe den røde og hvide trøje tilbage på en helt anden måde. Skjorten har et unikt stribet design foran. Denne gang med hvide striber i stedet for røde, som vi så på 21/22 hjemmebanetrøjen. De hvide striber på den nye trøje kommer i forskellige størrelser og ligner en nærmest en stregkode.

En anden speciel ting at bemærke er farven på trøjen. adidas bringer den mest traditionelle røde farve tilbage, som vi kender fra Bayern. Den nye røde farve på trøjen minder meget om hjemmebanetrøjen fra 00/01, hvor Bayern vandt Champions League. Virkelig iøjnefaldende. Udover det lidt anderledes stribedesign og den traditionelle røde farve, har adidas logoet også fået en opgradering. Logoet kommer i hvidt med en sort streg hele vejen rundt, hvilket får logoet til at springe lidt mere ud – meget fed detalje.

Tag et kig på den nye Bayern München trøje nedenfor

Shop den nye Bayern München hjemmebanetrøje 22/23 hos Unisport nu!