Unisport støvlespots | Nye fodboldstøvler til creme de la creme

12.09.2016

Skrevet af Jonathan

Det har været en weekend i derbyens og comebacksenes tegn. Det er blevet tid til at kigge på støvlerne fra weekendens kampe. Se med her.

Landon Donovan (LA Galaxy) - Nike Tiempo Legend 6 blackout

Det blev for nyligt annonceret at den amerikanske legende Landon Donovan noget overraskende ville hente støvlerne ned fra hylden for at hjælpe LA Galaxy. Sidst han spillede var i 2014, men han gjorde stadig en fin figur i sit comeback, hvor han optrådte noget beskedent i et par Blackout Tiempo Legend 6. Hvilket nok betyder at Donovan ikke lige har fået drøftet kontraktfornyelser med Nike, men for en Team USA legende som ham, burde det ikke være særlig svært at skaffe et tilbud ind fra Nike.

Neymar (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor X Hypervenom custom

Jeg vil ikke hænge mig alt for meget i hele denne Hypervenom/Mercurial saga, for efter al denne tid ved vi allesammen godt at Neymar tydeligvis foretrækker Vapor X. Selvom Barcelona noget overraskende endte med at tabe (i en kamp hvor de havde 950 mål siddende på bænken), så var det stadig godt at se Neymar tilbage i Blaugrana.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly V Elite Pack

Det var en weekend med masser af comebacks. Også Cristiano Ronaldo var endelig tilbage på banen efter hans skade fra EM finalen. Og CR7 var jo en af de 11 udvalgte til Elite Pack (den eneste i Superfly) og det tog ham ikke mange minutter at vise, hvorfor at han selvfølgelig skulle være med på Elite holdet. Nope, han har tydeligvis ikke mistet gnisten.

Thiago Alcantara (Bayern München) - Nike Hypervenom Phantom

Man kunne hurtigt blive snydt til at tro at det bare var et par Spark Brilliance Hypervenom, men faktisk var det et par fra første generation af Hypervenom Phantom, som Thiago løb rundt i. Helt præcist var det modellen fra Intense Heat Pack, som han havde fundet frem.

Paul Pogba (Manchester United) - adidas ACE 16+ PureControl

Hvis det ikke var fordi at hans frisure og støvlegame altid er on spot, så ville jeg seriøst ikke have bemærket at han overhovedet var med i weekendens Manchester Derby. Pogba havde specialdesignet et par af de nyeste adidas ACE 16+ PureControl Viper Pack, selvfølgelig med #POGBACK i hælen. Desværre for både ham og adidas var der ikke meget First Never Follows over hans præstation i weekenden.

Harry Forrester (Glasgow Rangers) - Nike Mercurial Vapor XI Blackout

På omkring same tidspunkt et par tusinder kilometer nordpå, var der et andet derby, som aldrig skuffer på nogen punkter. Jeg taler selvfølgelig om Old Firm i Skotland og selvom det endte i en relativt ensidet forestilling, så var der ikke noget ensidet ved de støvler der blevet båret ved opgøret. Joey Barton løb rundt i et par Mercurial, hvilket i min optik er så langt fra et perfekt match som noget kan være. Harry Forrester er på den anden side en langt bedre kandidat til Mercurial siloen og det understregede han også ved at løbe rundt i et par Pitch Dark Pack XI, hvor han tilmed har blackoutet swooshet på siden af støvlen.