Danmark hjemmebanetrøje Women’s EURO 2022 | Læs mere om den specielle trøje lancering fra Hummel

26.04.2022

Skrevet af Sandra

Til sommer skal vores kvindelige fodboldlandshold deltage i EURO 2022 i England og vi kan slet ikke vente til at følge deres rejse under turneringen. Hummel er gået den ekstra mil for at give kvinderne noget helt specielt til denne turnering - læs mere om historien bag den nye hjemmebanetrøje nedenfor!

10.000 TIMER FOR DANMARK: KVINDELANDSHOLDETS NYE EM-TRØJE HYLDER REJSEN FRA LILLEPUT TIL LANDSHOLDET

Danmark Hjemmebanetrøje Women’s EURO 2022

Den nye Danmark kvinde landsholdstrøje fra Hummel er noget helt specielt. Trøjen hylder spillerne og alt hvad de har opnået - Hummels CEO Allan Vad udtaler således:

”Der er ingen tvivl om, at vi er utrolig stolte af vores danske kvindelandshold, og derfor ønsker vi også at hylde spillerne og deres kamp for at nå hele vejen til landsholdet [...] Det kræver blod, sved og tårer at blive landsholdsspiller, og vi håber derfor, at den nye landsholdstrøje kan være med til at inspirere alle de fodboldglade piger, der løber rundt i Danmark. Denne trøje er nemlig også en hyldest til fællesskabet, dedikationen og drømmene – alt det bedste ved at være en del af et fodboldhold.”

Hummel har siden 2016 skabt fantastiske landsholdstrøjer til kvindelandsholdet, men som nævnt ovenfor, så fokusere denne trøje mere på anerkendelse af spillernes bedrifter på grønsværen. Dette kan faktisk ses i trøjen design. Trøjen er bygget op af grafiske streger som skal illustrere at det kræver mindst 10.000 timer at blive rigtig god til en disciplin - hvilken alle landsholdsspillerne mindst har brugt på træningsbanen for at blive de fodbold heltinder som vi kender dem i dag. Drømmen om at komme på landsholdet starter helt fra man er en lille pige og det er også der rejsen starter for at opnå lige præcis den drøm. Og det er lige præcis den rejse den nye landsholdstrøje er med til at hylde.

Trøjen er lavet til kvinders EM 2022, men noget helt nyt ved denne trøje er faktisk, at trøjen bliver lavet i unisex - så alle har muligheden for at støtte vores landshold til sommer! Kig nærmere på trøjen nedenfor og så kan du læse nogle af spillernes egne ord på rejsen fra lilleput til landsholdet.

Fortsættes under billederne

Denne rejse fra lilleput til landsholdet har haft stor betydning for de kvindelige landsholdsspillere - både det hårde arbejde som det kræver, men også motivationen samt fællesskabet og her er hvad nogle af spillerne har sagt om præcis dette:

”Hvis du virkelig brænder for det, så ved du også, at du kommer til at træffe de rigtige valg for at opnå din drøm. Men man skal huske at have glæden med hele vejen igennem. Jeg elsker at komme ud på fodboldbanen, og det har altid været drivkraften for mig. Derudover er fodbolden et fantastisk fællesskab, der har givet mig nogle venskaber for livet, og det er jeg utrolig taknemmelig for” - Lene Christensen

”Når man har det sjovt, så er man også villig til at gøre de ekstra ting, der skal til for at opnå sin drøm. Og det er det, der har motiveret mig til at bruge så mange timer på træningsbanen og i styrkelokalet. For når man står på banen og synger nationalmelodien med nogle fantastiske piger, der samtidig er dine gode veninder, så er det virkelig det hele værd” - Rikke Sevecke

”Den dag, man mister motivationen og ikke har det sjovt, så er man heller ikke villig til at træne de mange timer, som det kræver. For mig har det været vigtigt at have det sjovt igennem hele min karriere. Og det kan man også se, når vi er samlet på landsholdet. Her er det fortsat glæden til spillet og det stærke sammenhold, der er altafgørende for vores succes på banen” Signe Bruun

Støt spillernes rejse og køb kvindernes landsholdstrøje lige her