Den limiterede Nike Tiempo Legend 'Touch of Gold' er landet!

02.09.2015

Skrevet af Mathias

Siden den blev lanceret sidste uge har vi alle talt dagene ned, inden det endelig blev den dag, hvor vi måtte sætte den på siden og gøre den tilgængelig for alle jer derude. Den dag er nu kommet og du kan få hænderne på Nike Tiempo Legend V R10 Limited Edition. Vi har også smidt et par over til vores dygtige fotografer, som har lavet en lækker serie billeder, så du kan få et bedre kig på den nye støvle her.

Kun 3.000 par bliver lavet på verdensplan af den nye støvle til den altid elegante og muntre Ronaldinho. Støvlen er lavet med et af de mest stilede designs nok egentlig siden den originale, som blev lanceret for 10 år siden med den berømte crossbar video. Den legendariske brasilianer er et ikon og en helt for millioner stadigvæk og nu bliver nok hans mest berømte støvle genfødt, så den kan inspirere en ny generation.

Hvis du spørger mig er der faktisk nærmest intet de kunne have gjort for at gøre det her design bedre. - Alt fra overdelen til sålen er lavet med sindsygt godt øje for detaljerne og det er virkelig intet under at støvlen er blevet så godt taget imod af alle.

Selvom det er lavet som et remake af støvlen fra 10 år tilbage, så er der stadig et par forskelle i forhold til originalen. Den største og faktisk også efter min mening bedste variation er sålen, som er blevet givet et ekstra touch af guld, i form af mere elegant detaljering og hovedpersonens navn.

Hvis der stadig er flere tilbage, så finder du den nye Nike Tiempo Legend R10 lige her.

Folk har ikke været langsomme til at vise deres kærlighed til den nye støvle og jeg kan bestemt også snildt melde mig til listen af folk, der er faldet pladask for den nye Nike Tiempo Legend R10 Limited Edition. Støvlen er blevet gjort tilgængelige i dag og da den er så limiteret, så er det kun de allerstørste og hurtigste Ronaldinho og Tiempo fans, som har en chance for at få fingrene i dem. Er du en af dem?