Krystalklar lancering fra adidas | Predator Edge Crystals

04.04.2022

Skrevet af Sandra

Er du klar til noget helt specielt? adidas har altid noget oppe i ærmet, og vi klager ikke. Dette er bestemt en krystalklar lancering, der vil skinne på banen – Læs mere om støvlelanceringen her.

Det er meningen, at en krystal skal skinne, ligesom en fodboldspiller, der skiller sig ud på banen. Det er en helt ny side af Predator Edge. Fra banen til festen, nætterne under lyset, en tid hvor ting skinner. Hvor du skinner. Der er ingen tvivl om, at du vil være den, der lyser banen op med disse nye adidas Predator Edge Crystals.

Live to party. Live to play

adidas Predator Edge Crystals

Den nye colourway fra adidas er noget, der vil få folk til at stoppe op et øjeblik og kigge lidt ekstra på. Med denne nye farve, slog adidas sig sammen med Swarovski, hvilket gør denne støvle til en meget limited støvle, der vil skille sig ud. Og ja, du gættede rigtigt, der vil være Swarovski-krystaller på støvlerne - de vil blive påført på de tre striber på siden af støvlerne. Udover de fantastiske krystaldetaljer, har Predator Edge støvlen et meget interessant design med kombinationen af en gruncy base med de skinnende krystaller på siden og så, sidst men ikke mindst, vil sålen være i et skinnende metallisk design. Støvlen har også detaljer, der minder om camouflage, som minder meget om Geometric colourwayen. Simpelthen bare noget, du ikke kan modstå.

Denne støvle er, som nævnt ovenfor, meget limited. Det er faktisk så limited, at det kun er vores medlemmer, der kan købe denne støvle – du kan blive medlem ved at melde dig ind her

Der vil kun være 1.000 par af hver i Europa - så 1.000 par af Predator Edge + Crystals, som er den uden snørebånd og derefter 1.000 par Predator Edge .1, som er med snørebånd. Så dette er ingen joke - hvis du vil have disse støvler, skal du være ekstremt hurtig!

Få fingrene i de nye adidas Predator Edge Crystals hos Unisport her!