Ny limited edition landsholdstrøje | Hummel x BLS Hafnia

24.03.2022

Skrevet af Sandra

“Vi er røde, vi er hvide…” Den sætning kender vi vidst alle sammen rimelig godt efterhånden. Og nej hvor vi glæder os til at stå på lægterne og skråle igen! Det er dog ikke det eneste vi kan se frem til, fordi i dag lancerer en helt ny landsholdstrøje - læs mere omkring tankerne bag den lige her!

Danmark er et stolt menneskeværd og denne herrelandsholdet har været en kæmpe del af dette det sidste års tid. I hev alle landsholdstrøjerne væk fra vores hjemmeside under sidste sommers slutrunde - og nu er det blevet tid til en helt ny limited edition landsholdstrøje! Det er faktisk første gang nogensinde at man har lavet en såkaldt ‘collaboration’ på en dansk landsholdstrøje - og hvem har fået denne prestigefyldte ære? Det har BLS Hafnia som nok mange af jer kender til. Og trøjen er faktisk ikke det eneste der lancerer i dag, der medfølger en hel kollektion. Men lad os fokusere på trøjen til at starte med og så kan vi kigge på den lækre tøjkollektion efter.

FÅ ORIGINALT TRYK MED DIN YNDLINGS LANDSHOLDSPILLER - TRYK HER!

Hummel x BLS landsholdstrøje

Hummel har indgået et samarbejde med BLS Hafnia for at lave en helt speciel landsholdstrøje der hylder forskellighederne. Trøjen og hele kollektionen hylder som sagt forskellene i vores samfund og ikke mindst fællesskabsfølelsen. Det er en hyldest til det store drømme og mangfoldighed, men også det fælles mål for en nation: skabe gode resultater i en fantastisk verden. Formålet er at skabe en kollektion, der rækker langt ud over de 90 minutter på banen og på tribunen. En landsholdstrøje som danskerne vil gå med til hverdag. Trøjen er en hyldest til den nye generation og dette sætter stifter og kreativ direktør, Besnik Miftari fra BLS nogle ord på;

”Fodbold er et inkluderende fællesskab, og lige meget hvor du kommer fra i landet, din baggrund og din økonomi, så har landsholdet altid været muligt, så længe man har arbejdet hårdt for det. Og netop troen på, at hårdt arbejde betaler sig, selvom man er underdog, er et budskab, som vi gerne vil formidle med den nye landsholdstrøje [...] Vi ønsker at vise, at den nye generation ikke er bange for at drømme stort. Diversitet og inklusion er i vores optik en styrke, og det er med til at udvikle os, når forskelligheder mødes. Samtidig vil vi gerne fremhæve ideen om at stå sammen som et hold og et land. Det gælder både ude i verden og på fodboldbanen.”

Udover landsholdstrøjen er der også blevet lanceret en målmandstrøje til vores helt egen Kasper Schmeichel - Hvor landsholdstrøjen er hvid med røde detaljer, så er målmandstrøjen sort og grå. Men tag et kig på de lækre trøjer nedenfor og så kigger vi nærmere på tøjkollektionen nedenunder billederne.

Skynd dig og køb trøjerne med originalt tryk hos Unisport!

Fortsættes nedenfor

Hummel x BLS tøjkollektion

Udover den nye landsholdstrøje har hummel og BLS Hafnia også designet en større tøjkollektion. Kollektionen appellerer til den nye generation, ligesom landsholdstrøjen og indeholder alt fra hættetrøjer, tracksuits, kasketter til t-shirts. BLS Hafnia er et københavnerbaseret tøjmærke, etableret i 2011 af Besnik Miftari.Hans idealistiske tankegang har altid været at forsyne folk med produkter, der har den perfekte pasform og er behagelig nok til at have på hver dag. Identiteten er en blanding af skandinavisk minimalisme, utilitarisme og amerikansk sport. BLS Hafnia kollektionen er vokset til en fuld tøjkollektion med flere kapsler og samarbejder med internationale såvel som skandinaviske mærker. Med BLS Hafnias urbane rødder er de med til at forene både inklusion, mode og kærlighed til fodbolden. Dette er bare én af de mange grunde til at Hummel valgte at indgå et samarbejde med BLS om denne kollektion. Kig på de lækre produkter nedenfor!

Du kan købe hele kollektion lige her hos Unisport!