Ikonisk støvle vender tilbage | adidas lancerer Predator Edge LZ

17.03.2022

Skrevet af Sandra

For 10 år siden lancerede adidas en af deres mest ikoniske støvler nogensinde. Du husker den sikkert som Beckham-støvlen, men det rigtige navn er faktisk adidas Predator LZ DB. Nu er adidas tilbage med en remake – læs mere om det her.

Beckhams sublime sparketeknik og denne støvle var en match made in heaven, hvilket gjorde støvlen helt ikonisk. Selvom Beckham ikke længere kan udtages til startopstillingen, så har du stadig chancen for at spille i den seneste adidas Predator LZ DB.

Efter 10 år er den tilbage på hylderne, og du kan finde den lige her hos Unisport. Vi har den kun i et begrænset antal, så nu er det tid til at slå til, mens det stadig er muligt at få fingrene i denne ikoniske fodboldstøvle - KØB DEN HER!

Bend it like Beckham

Med navnene Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper samt nummer 23 på støvlen gjorde Beckham denne støvle endnu mere unik, mere end dens allerede pink og hvide farver gjorde. For 10 år siden var det ikke så normalt som i dag at have hverken navn, nummer, flag eller lignende på støvler. Så igen, Beckham var før siden tid.

Vidste du, at du kan tilføje både navn, flag eller en emoji på din fodboldstøvler med UNiID - prøv det her!

Tag et kig på den fantastiske støvle på billederne nedenfor, og så vil snakke mere om dem nedenunder

Fortsættes nedenfor

adidas Predator Edge LZ

Den store forskel på støvlen for 10 år siden og denne lancering er, at 2012-modellen var pink foran og hvid og sort omkring hælen. Mens det på 2022-udgaven er omvendt. Her er den pinke farve lagt på hælen sammen med de tre store striber, men den er hvid foran med pinke

Brændende varm støvle

Mens du brænder banen af med støvlerne, så kan du samtidig gå stilfuldt til bolden og placere den helt oppe i hjørnet – præcis ligesom Beckham.

Gradienten mellem pink og hvid er stadig super skarp selv her 10 år efter den første lancering af adidas Predator LZ DB. Vi elsker det nye (gamle) udtryk i farverne, som er med til at vække alle de gode minder, og det virker også som om, at I heller ikke har glemt de ikoniske støvler derude.

Vi har allerede fået flere henvendelser om støvlen. Det er brændende varmt, så vi glæder os meget til at se det derude på pladserne i løbet af foråret.

Skynd dig og få fat i dit næste par adidas limited edition Predator LZ lige her!