Bæredygtige PUMA x First Mile støvler | Lær mere her

17.02.2022

Skrevet af Sandra

Genbrug - ét ord til at beskrive, hvad PUMA står for, og hvad deres fremtidsplaner vil bestå af. Disse støvler er noget særligt – bliv ved med at læse og lær mere om støvlerne og historien bag dem.

Shop PUMA First Mile eksklusivt hos Unisport lige her

PUMA First Mile

Historien bag

PUMA har lavet et program kaldet 'First Mile' for bæredygtighed og ansvarlighed. Det menneskefokuserede netværk styrker mikroøkonomierne i Haiti, Honduras og Taiwan ved at indsamle plastikflasker for at skabe bæredygtige job og reducere miljøaffald. Hver flaske sorteres, renses, strimles og omdannes til garn. Derefter strikkes eller væves det ind i stof for i sidste ende at blive tøj-, fodtøj- og accessorie produkter.

Empowered people. Cleaner planet

Future Z & Ultra First Mile

Den nye Future Z og Ultra fra First Mile er noget nyt og innovativt. Støvlerne er lavet med 21% til 42% genbrugsmaterialer i overdelen, inklusive garn, der er lavet af forbrugsplastik indsamlet af lokalsamfundet i Taiwan. Materialerne har skabt en fodboldstøvle, der er lidt hurtigere end normalt og samtidig er lettere.

PUMA Future Z støvlerne har et stilfuldt look med navy, hvid, guld og sorte farver. Hælområdet er navy og går over til en hvid front med gyldne logoer. Sålen er sort. PUMA Ultra støvlerne har samme farver, men i lidt anderledes design. Den overordnet farve er navy, mens hælen har et gyldent område. Logoerne er hvide, og sålen er sort. Tag et kig på genbrugsstøvlerne nedenfor!

Shop First Mile eksklusivt hos Unisport her