Nike Tiempo Pirlo | En gennemført signaturstøvle

12.09.2016

Skrevet af Jonathan

Hvis der findes en mand i fodboldens verden, som har så meget stil at det ville være en synd ikke at give ham en signaturstøvle, så er det Andrea Pirlo. Så her er den så.

Ronaldinho, Totti og nu Andrea Pirlo. Det er altså kun eliten af eliten, der får dedikeret en fodboldstøvle i deres og Tiempo siloens navn. Med navnet Tiempo Pirlo har Nike designet et par fodboldstøvler til feinschmeckeren, inspireret af hans store passion: Vin.

Historien går på at meget af Pirlos barndom rent faktisk gik på at samle druer hos lokale vingårde. Senere åbnede hans egen familie en vingård kaldet Pratum Collor, som rent faktisk stadig eksisterer i dag.

Køb dine Tiempo Pirlo fodboldstøvler fra 19. september. Skriv dig op her og bliv blandt de første til at købe dem.

FORTSÆTTES NEDENUNDER

Farven på støvlen er naturligvis inspireret af den bordeaux rødvinsfarve som er særligt kendt fra merlot. Og helt fed bliver støvlen når man kigger på indlægssålen, som er lavet i originalt kork med indgraveringen ”Aged Sinces 94” (der følger også en normal indlægssål med, så du rent faktisk også kan spille i støvlerne). Selvfølgelig er denne version også lavet med det ekstremt lækre og bløde Alegria læder, som Nike kun benytter sig af, når de rigtig skal flotte sig.

De 4 stjerner refererer tilbage til Pratum Collors logo og naturligvis også Italiens 4 VM titler, hvor Pirlo var med ved deres seneste triumf i 2006.

Denne Tiempo Pirlo kommer i både FG og IC, så du og Pirlo kan dyrke sin rødvinspassion på græstæppet og de hårde underlag.

Det her er en af de mest gennemførte signaturstøvler jeg har set længe, men så igen – Pirlo er også en af de mest gennemførte mænd jeg har set længe…