Tid til at genoplade batterierne med de nyeste Nike støvler!

04.11.2021

Skrevet af Sandra

Vinter betyder ikke nødvendigvis, at alt skal være mørkt og kedeligt. Du kan stadig sætte lidt farve på den med de nye Recharge støvler fra Nike. Tjek dem ud her!

Det har været et farverigt år fra Nike med hensyn til fodboldstøvler. Både i løbet af foråret og sommeren har vi set nogle fantastiske farve opdateringer, herunder Black x Prism , Spectrum og Rawdacius bare for at nævne nogle af dem. Og selvom de mørkere og koldere tider er på vej med vinteren tættere på, betyder det ikke mangel på farver. Det er tid til at face den faldende temperatur og genoplade batterierne med den nyeste støvlekollektion fra Nike - Recharge!

Tag et kig på billederne her. Vi fortsætter med den tekniske snak nedenfor

Nike Mercurial

Mercurial - både Vapor 14 og Superfly 8 - kommer i en flot lilla farve. Hele overdelen har en lilla bund. Og så har vi nogle ret fede detaljer. Dynamic Fit Collar på Superfly er sort sammen med snørebåndene som også er sorte på Vapor. Swoosh logoerne er lavet i en crazy neongrøn farve, og det gælder også for Speedwings på hælen.

Mercurial har den nye, revolutionerende Vapoposite-overdel. Den er lavet af fire lag ved navn Duragon WT, Engineered Mesh, Titan Synthetic og Avail Q. Og resultatet er en unik pasform, som vil give dig bedre greb om bolden. Sålen har en knopkonfiguration, der fokuserer på fast greb for optimal acceleration og hastighed.

Nike Phantom GT

Den anden støvle af Nike Recharge er Phantom GT. Den kommer i to versioner - en med Dynamic Fit Collar og en uden. Den har den nu ikoniske farveblokering rundt om overdelen, som vi har set på Phantom GT 2, siden den blev lanceret i sommer. Ligesom Mercurial har GT også en dominerende lilla farve på overdelen. Denne er ledsaget af en grå/sølv farve. Og så en sort streg til at opdele farveblokkene. Swoosh-logoerne er neongrøn.

Overdelen er lavet af FlyKnit, som giver den maksimale komfort og stabilitet på samme tid. Det øverste lag af denne består af Generative Texture (GT), hvilket betyder, at du får ekstra greb om bolden. Dette vil give dig optimale betingelser for at kontrollere kampene og afgøre dem.

Nike Recharge støvlerne er lavet til dig, så du kan genoplade dine batterier i de mørkere tider af året for at sikre, at du er på toppen af dit game!

Tjek og køb Nike Recharge hos Unisport i dag - lige her!