Lys banerne op | adidas introducerer WhiteSpark

26.10.2021

Skrevet af Sandra

De nyeste støvler fra adidas er lavet i et lækkert hvidt, gråt og rødt design. Skabt til at lyse banerne op rundt om i verden. Tjek dem ud lige her!

adidas og farverige støvler går meget godt hånd i hånd. Indtil videre i år har vi allerede set Meteorite , Superspectral og Superlative kollektioner fra det tyske mærke – bare for at nævne nogle få.

Og nu er det tid til endnu en farveopdatering. Denne gang er støvlerne hvide, hvilket altid er en god ting, hvis du ønsker at lave spektakulære fodboldstøvler. De kaldes WhiteSpark. De er designet til at du kan lyse banerne op, mens du spiller!

Det lyder ret interessant, hvis vi skal være ærlig. Så lad os tage et kig på støvlerne og tale om dem efter billeder.

Fortsættes nedenfor

adidas X Speedflow

Alle støvlerne i WhiteSpark-kollektionen er hvide (deraf navnet), men med et strejf af grå detaljer. Og vi starter med at se på X Speedflow. Den hvid/grå base er ledsaget af røde adidas striber på siden og en kølig og skinnende sål med gyldne detaljer. Hælen er holdt i en ensfarvet grå farve med 'X' mærket på.

Overdelen er lavet med Primeknit Skin på ydersiden og stabiliseret af Agility Cage på indersiden for at give dig maksimal støtte under retningsændringer, mens du løber. Sålen er Carbon Fiber Speedframe hvilket betyder at vægten er ultra lav.

adidas Predator Freak

Den grå og hvide farvesammensætning ses også på Predator Freak. Basen er hvid, mens adidas striberne er holdt i gråt såvel som sokken. Demonskin piggene er sølv. Og den røde del ses på hælen og sålen.

Predator Freak er stadig den samme. Dækket med gummispikes (Demonskin) for at give dig en utrolig touch og kontrol over bolden. Primeknit sokken giver dig den bedste stabilitet og komfort, vi har set på en Predator.

adidas Copa Sense

Og selvfølgelig Copa Sense er også lavet i hvide, grå og røde farver. Læderet på denne støvle er hvidt, mens Primeknit områderne er grå. Sålen er en fin blanding, hvor den går fra grå i hælen til rød ved spidsen.

Copa Sense er fyldt med 'sense pods'. Disse er lavet for at du skal føle dig mere komfortabel end nogensinde. Disse pods findes både på indersiden og ydersiden af støvlerne - ret sejt!

Hvis du, ligesom os, synes, at disse støvler ser fantastiske ud, kan du finde dem hos Unisport og købe dem før alle andre på pre-sale!

Så skynd dig - tjek adidas WhiteSpark støvlerne ud lige her