Messi Unparalleled | Læs mere om den nye adidas lancering her

27.09.2021

Skrevet af Sandra

Det er tid til noget nyt, noget nyt til the GOAT. En signaturstøvle. Lad os se, hvad adidas kom op med denne gang.

Nu hvor Messi er flyttet til PSG, skulle han have nogle nye signaturstøvler for at matche farverne på hans nye klubtøj. Og dette er ikke bare endnu en signaturstøvle, den har noget særligt ved sig, og det er den nyeste generation af X Speedflow, lad os se, hvad adidas har fundet på.

X Speedflow Messi Unparalleled

Som nævnt ovenfor er Messis nye støvler hans første signaturstøvler baseret på den seneste generation af X Speedflow. Støvlerne er kaldet Unparalleled da ingen kan sammenlignes med the GOAT.

Beyond 99 - Messi 100

Et vildt look til en af de bedste fodboldspillere i historien. Den eneste 100 der er. Støvlerne kombinerer farverne lilla, pink og gul. Det enestående element er et all-over Messi-tryk i et klassisk retro-futuristisk look. Støvlerne er fyldt med teksten "100 Messi" på overdelen, som også har et adidas logo samt lysets hastighed, ‘299 792 458 meter i sekundet’. Messi er og vil fortsat være the GOAT, altid på 100.

Måske har du bemærket, at disse signaturstøvler har noget, du har set før, men i stedet for teksten '100' har du set teksten '99', og det er korrekt. ‘99’ teksten er et overordnet tema i Numbers UP som adidas lancerede for bare et par dage siden. Kan der være en forbindelse mellem de to? Måske. Mens du undrer dig, så tag et kig på skønheden herunder.

Shop Messi Unparalleled støvlen hos Unisport lige her!