Ny 3. trøje til Barcelona | En hyldest til byen

17.09.2021

Skrevet af Sandra

Et grafisk design, der både skal repræsentere byen og klubben på samme tid - hvordan ser den ud? Tjek den nye Barcelona trøje her!

Barca udgav et noget af et anderledes design på deres hjemmebanetrøje til 2021/22 sæsonen med både striber og et kryds på forsiden. Udebanetrøjen var lavet i en fed, lilla farve med et skinnende logo. Og nu er det tid til Barcelona 3. trøjen!

Når du ser på trøjen med første øjekast har det et meget klassisk design med lodrette striber. Men det er det eneste klassiske og traditionelle ved trøjen. Inde i striberne kommer et meget grafisk look og design, der får alle til at tænke "wow", når de tager et kig på det.

Historien bag udseendet er, at den omfatter energien fra den ikoniske by og dens kultur. Dette levende visuelle sprog giver den catalanske ungdom en platform til at udtrykke deres kærlighed til klubben. Resultatet er en grafik med et kig fra fem forskellige distrikter i byen. Hvert visuelt billede repræsenterer hvert distrikt. Sammen skaber det, det "lokale udtryk" for verdens største fodboldklub. Nøgleelementerne er '90'ernes kærlighed', 'Lokale hemmeligheder', 'Friske toner' og 'Forening'.

Nike Swoosh og sponsorprintet er lavet i det ikoniske gule, som vi har set så mange gange på Barca trøjer i historien. De kommer til at bruge denne trøje til Champions League.

Du kan købe Barcelonas 3. trøje på Unisport i dag! Klik her!