Paris Saint Germain 3. trøje 2021/22 | En moderne klassiker er landet

17.09.2021

Skrevet af Lasse

Den franske gigant får i dag en ny trøje og for første gang i mange år, vil 3. trøjen ikke være lavet i samarbejde med Jordan. Lad os tage et kig på den nye trøje!

Paris Saint Germain 3. trøje 2021/22

Den nye Paris Saint Germain 3. trøje er inspireret af Paris' forstæder. Da Nike skulle designe den nye trøje spurgte de klubbens fans omkring deres yndlings trøjer i gennem historien. To vigtige nøgeelementer stod ud: En stribe henover brystet og kombinationen af mørkegrå og sort. For fansene symboliserer sort at vinde Champions League. Sort er nemlig en seriøs farve og hjælper spillerne med at fokusere på den vigtigste udfodring; at vinde! Den grå farve symboliserer forstæderne. Således er trøjen skabt til forstæderne og af forstæderne. De to Swooshes repræsenterer byens to-sidede befolkning og det centrale logo sætter klubben i centrum for det hele.

Men det er ikke alt... Trøjen har selvfølgelig referencer til fortiden. Trøjen er inspireret af en trøje fra 1999-2001 sæsonerne, som også har en stribe henover brystet og er grå. Den nye trøje er dog mere sort med en tyk grå stribe og to mindre striber over og under. Klubbens logo er rødt og lige så er de to Swooshes på hvert ærme.

Du kan købe den nye PSG 3. trøje 2021/22 hos Unisport lige her!