20 års jubilæum: Under Armour går platin

07.09.2016

Skrevet af Jonathan

I 20 år har Under Armour tilbudt kvalitetsprodukter til sportsudøvere over hele verden. Det fejrer amerikanerne nu med denne 20th Anniversary kollektion.

Der er langt fra 1996 hvor Kevin opbevarede sit lager i sin mormors kælder til 20 år senere, hvor Under Armour er rykket dybt ind i de Europæiske sportsatleters bevidsthed og faktisk indtog 2. pladsen i Nord Amerika som det mest populære sportsbrand i 2014.

Den nye 20th Anniversary kollektion kommer i en Spotlight og en Clutchfit version, som er Under Armours to siloer. Designet er inspireret af den moderne gave ved 20 års jubilæum som er platin. Og jeg ville da ikke have noget imod af at få et par af disse støvler, nu eller om 20 år…

Køb dine Under Armour fodboldstøvler lige her.

FORTSÆTTES NEDENUNDER

Spotlight er amerikanernes bud på en speedstøvle der, når han spiller, bæres af Memphis Depay. En speedstøvle der er stærkt undervurderet, nok i kraft af Under Armours relative korte tid i fodboldverdenen. Ikke desto mindre giver dette nyeste design al grund til at prøve den af, hvis du leder efter en ny speedstøvle.

Clutchfit er udviklet med ambitionen om at levere en særligt behagelig fodboldstøvle. Teknologien på overdelen er lavet så den tilpasser sig måden, hvorpå foden bevæger sig. Den er hovedsageligt tiltænkt den spilstyrende type, som for eksempel Granit Xhaka.