adidas ACE 16+ TKRZ | Next-level turf fodboldsko

07.09.2016

Skrevet af Mathias

Uden tvivl den mest alsidige fodboldstøvle i verden. adidas har introduceret deres Viper Pack design til ACE 16+ TKRZ støvle/skoen.

Det er tidligt på sæsonen og alle er ude på at gøre indtryk. Hvis du mangler noget opmærksomhed, så er Viper Pack fodboldstøvlerne umulige at komme udenom og som en del af deres ønske om mere fokus på alle typer fodbold, har adidas også gjort TKRZ tilgængelig i slangeskind-designet.

Støvlerne er lavet til et super, super specifikt segment af fodboldspillere i verden, fordi det er altså ikke alle der spiller fodbold på turf baner eller AG regelmæssigt. Til gengæld hvis du gør, så er jeg nærmest fristet til at kalde de her sko et must have, fordi de tilbyder noget, som ingen andre brands har.

adidas ACE 16+ TKRZ kan bruges på forskellige underlag, hvilket gør dem til et stærkt køb til de små turfbaner, så vel som både de nye og gamle kunstgræsbaner man ser rundt omkring. Knopperne giver den ideelle blanding mellem greb og stabilitet, så du bliver på fødderne, når du laver skarpe træk på banen.

Det er ikke en støvle alle skal bruge, men hvis du har behovet, så skal du have dem! Find adidas ACE 16+ TKRZ Viper Pack her.

Det specielle knopsystem er den helt store fordel ved skoene, men overdelen synes jeg ikke man skal glemme. Støvlerne er rettet mod spil på hårdere underlag og af den grund har adidas sørget for overdelen er holdbar nok til at overleve den store mængde friktion. Min egen oplevelse med TKRZ er også en jeg vil dele, fordi overdelen er utrolig stiv den første måned du bruger støvlen, men du skal ikke være bange for at bruge dem af den grund, fordi det bliver meget, meget, meget bedre, når de er spillet til.