PUMA sørger for Italien udebanetrøje frem mod Europamesterskaberne næste år

02.09.2015

Skrevet af Mathias

PUMA har haft en travl sommer, hvor de har sørget for nye trøjer til alle deres klubber, så de nu er helt klar til den nye sæson forude. Nu retter de deres opmærksom mod landsholdene, som lige nu kæmper om en plads til Europamesterskaberne næste sommer. Jeg tror det er ret sikkert at gå ud fra, at Italien nok skal formå at kvalificere sig til turneringen i Frankrig næste år og dertil har PUMA nu sørget for en stilet ny udebanetrøje.

Italienerne er kendt for deres skarpe sans for mode og det er bestemt noget PUMA har ønsket at overføre til den nye udebanetrøje. Det tyske brand, som har været ansvarlige for Italiens landsholdstrøjer i et rigtig godt stykke tid nu, har gjort lige netop det, med indtil flere detaljer, som virkelig løfter trøjen til det næste stilniveau.

De extra detaljer er virkelig hvad der gør denne trøje speciel, med en helt masse både åbenlyse og mindre synlige elementer. Min egen yndlings del er nok den letteste at se, fordi det er det italienske flag, som løber ned af fronten. Det er en flot måde at have en udebanetrøje, der stadig giver spillerne den samme stolthed af at spille for deres nation.

Italien udebanetrøje kan købes d. 3 September lige her.

Ned af skuldrene har PUMA fixet trøjen op med en lækker omgang guld detaljering, så der er ingen tvivl om hvilke aspirationer landsholdet har, frem mod Europamesterskaberne næste år. De drager mod Frankrig med øjnene rettet mod guld!

Hvid, blå og guld og så med en polo krave - der er ikke plads til fjol fra PUMA er, fordi de har sørget for en helt igennem klassisk trøje. Jeg har svært ved at se hvem der kunne have nogle indvendinger mod den. Jeg er vild med den selv i hvert fald, men hvad med dig - hvad siger du til det?