Er Mercurial Vapor den bedste speedstøvle på markedet?

06.09.2016

Skrevet af Jonathan

Hvilken speedstøvle er den bedste på markedet lige nu? Uden at blinke med øjnene peger JayMike på Nikes Vapor 11 som en meget stærk kandidat til at tage den titel.

Det er efterhånden et par måneder siden, at Nike løftede sløret for opdateringen af deres mest populære fodboldstøvle, Mercurial Superfly 5. Sammen med den opdatering fulgte også en opdatering af den mindst lige så populære Mercurial Vapor 11, og nu har JayMike taget sig tiden til at give sin vurdering af den.

Og det kan godt være at JayMikes ubetingede kærlighed til Mercurial har placeret ham i en smule subjektiv position, men ikke desto mindre er han ikke i tvivl om, hvilken fodboldstøvle han ville vælge, hvis han skulle stå overfor et valg af speedstøvler.

Køb dine Nike Mercurial fodboldstøvler lige her.

Se hans anmeldelse af Nike Vapor 11 øverst i denne artikel og bliv klogere på, om støvlen er noget for dig. I øvrigt kan du også gå ind på Youtube kommentarfeltet og deltage i vores giveaway af et par Vapor 11. Du skal bare skrive, hvorfor du mener at Nike Mercurial Vapor er et perfekt match til dig.