Støvlespots: 10 år gamle støvler og Borriello er for vild!

22.08.2016

Skrevet af Mathias

Mange historier at tage fra denne tidlige runde fodbold. Kom med her, hvor vi kigger på de bedste støvlespots fra verden rundt. Det er en god omgang i dag!

Gareth Bale (Real Madrid) - adidas X 16.1 Speed of Light Custom

Der blev åndet lettet op på adidas HQ kontoret, da Gareth Bale i denne weekend scorede to gange, mens han spillede i den nyeste lancering af adi fodboldstøvler. Den Walisiske superstjerne var EM’s helt store performer, men på grund af hans behov for custom støvler, spillede han i en gammel fodboldstøvle. Det gav adidas noget af en hovedpine og de har nu lavet et personligt par X 16.1 til ham, som blandt andet kommer med en anderledes forfod og snørebåndshuller.

Charly Musonda (Real Betis) - Nike Mercurial Vapor III

Ohh Charly! Vi kender dig ikke rigtigt, og du kender måske ikke os, men vi elsker dig allerede! Han er til låns fra Chelsea og startede sin første kamp for Real Betis i et par Nike Mercurial Vapor III fra 2006! Et seriøst throwback til en af de bedste støvler nogensinde, som virkelig får vores boothead sanser til at gå amok.

Paul Pogba (Manchester United) - adidas ACE 16+ PureControl #Pogboom custom

En meget speciel støvle! Det var et stort øjeblik, da #Pogback endelig skete og Pogba trådte på græstæppet på Old Trafford. Det var en fin debut for verdens dyreste spiller og hans Speed of Light adidas ACE 16+ PureControl.

Marco Borriello (Cagliari) - Nike Mercurial Superfly Custom

Hvis nogle af jer følger Marco Borriello, så ved i at han har rigtig, RIGTIG vildt over livet. Det er umuligt ikke at synes lidt om ham på en eller anden måde og han har nu selv lavet en custom støvle, som ærer to andre, som har det mindst lige så vildt. Han hædrer Christian Vieri #Bomber og Gianluca Vacchi. Hvis du ikke lige kender det sidste navn, så gør dig selv en tjeneste og følg ham på Instagram - det er ikke fodboldrelateret, men sølvræven og hans kæreste har nogle af de vildeste moves du nogensinde har set.

Petr Cech (Arsenal) - PUMA evoPOWER 1.3

Et støvleskifte for Petr Cech, som starter en ny sæson for Arsenal. Han har rykket fra adidas ACE siloen og står nu i PUMA fra top til tå. (Minus hjelmen)

Granit Xhaka (Arsenal) - Under Armour Clutchfit Force 2.0

Endnu en spiller i ny-ish støvler er Granit Xhaka, som skiftede støvler til sæsonens anden kamp. Under Armour tvinger deres atleter til at skifte støvler oftere end de skifter undertøj, så det bliver spændende at følge Xhaka og hans Under Armour Clutchfit Force 2.0.