Endnu engang viste Henry sig som Arsenals enmandshær, da han nettede to gange og sørgede dermed for en 2-1 sejr over Liverpool, der virkelig er i en spillemæssig krise. Henry scorede et mål i hver halvleg. Det første med et følt højrebensspark forbi Reyna og det andet efter en kæmpe personlig fejl af Liverpools anfører Steven Gerrard, der forsøgte at spille bolden tilbage til Reyna for at finde ro i spillet med 7 minutter igen, hvorefter Henry forudså den aflevering, opsnappede bolden og rundede Reyna og sendte bolden ind i det tomme mål. Dermed er Arsenal for alvor tilbage i kampen om den sidste Champions League plads mod ærkerivalen fra Tottenham, så det tegner til en spændende afslutning på Premier League.