Støvlespots | Neymar, Messi og Fabregas viser helt nye støvler

01.08.2016

Skrevet af Mathias

Sommerferien er slut og spillerne er tilbage i aktion! Det betyder masser af nye støvler og derfor er vi klar med støvlespots galore. Slå dig ned og se med!

Neymar Jr. (Brasilien) - Nike Hypervenom (Vapor X custom) Nike NJR x Jordan

NJR har modtaget sit nye par Nike Hypervenom Neymar X Jordan fodboldstøvler og er klar til OL. Samarbejdet mellem det ikoniske Jumpman brand og Neymar er uden tvivl et af årets største og hvis du så kampen mellem Brasilien U23 og Japan U23, så har du fået første kig på dem i kampaktion. Ellers må du vente til de Olympiske lege.

Lionel Messi (Barcelona) - adidas Messi 16.1 Speed of Light

Nye signaturstøvler klar til den nye sæson. Med denne farvevariant har han endnu engang valgt at hoppe i Messi 16.1 og ikke PureAgility modellen. Begge er topkvalitets støvler og den eneste forskel er egentlig lacecoveret. Det er også værd at nævne, at denne serie af støvler er første gang i rigtig mange år, at Messi ikke har fået lavet sine støvler custom med en læderoverdel. Det siger virkelig noget om blødheden og smidigheden på det nye AgilityKnit, at Messi mener det måler sig med læder.

Kasper Schmeichel (Leicester City) - New Balance Furon 2.0

Kasper Schmeichel har i denne sommer skiftet handske og støvlesponsor til New Balance og igennem hele pre-season har han brugt Furon 2.0. Han spillede i et par hvide test-par, men skiftede til den officielle farvevariant i går aftes mod PSG. Paris Saint Germain kampen er nok en han helst glemmer, fordi han blev skudt godt i sænk. Champions League kunne godt blive svært for Leicester, som blev fejet til side 4-0.

Kevin Mirallas & Aaron Lennon (Everton) - New Balance Furon 2.0

New Balance Furon 2.0 har virkelig fået fat om støvlemarkedet på det sidste og med den bløde overdel den besidder er det nemt at forstå hvorfor. Kevin Mirallas og Aaron Lennon er to af seneste, som nyder godt af støvlens kvaliteter, efter de begge rykkede fra et par blackouted Nike Mercurial Vapor.

Ross Barkley (Everton) - Nike Magista Obra 2

Det går ned i Everton for tiden må man sige. Efter et par kampe i blackout støvler, hvilket startede rygter om kontraktproblemer, er Ross Barkley skiftet tilbage til farvede støvler. Så nu kan vi alle skrue ned for dramaet og se frem til at se ham i Premier League med Nike Magista Obra 2.

Sergio Agüero (Manchester City) - PUMA evoSPEED SL Tricks

Godt i gang med pre-season og nu med skæg. Sergio Agüero er en spiller, som Pep Guardiola ved mange lejligheder har sagt han ønsker at arbejde med og nu får de endelig chancen. Samarbejdet har fået en stærk start, og Agüero har ikke mistet noget af sin målnæse i sine PUMA evoSPEED SL Tricks.

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoTOUCH

PUMA evoTOUCH har noget lidt specielt over sig. Spørg enhver som har prøvet dem og de vil fortælle dig, at læderet og det nye evoKNIT er noget lidt ud over det sædvanlige, når det kommer til komfort. Cesc blev måske lidt for afslappet, fordi han kom noget for sent i sin tackling under pre-season og blev fortjent smidt af banen.

Ousmane Dembele (Dortmund) - Nike ‘What the Mercurial’ & Nike Hypervenom Phinish

Det her er hvordan man lynhurtigt bliver en favoritspiller på Unisport kontoret! Ousmane Dembele har spillet i Nike ‘What the Mercurial’ under pre-season, og selvom det nok kun er midlertidigt, så har du vores respekt Ousmane!