Adidas præsenterer den nye officielle Champions League bold

27.08.2015

Skrevet af Mathias

Det hele handler om adidas i dag, efter det tyske mærke sparkede dagen i gang med lanceringen af nye 3. trøjer til deres allerstørste klubber, som de skal bruge i Champions League. Nu sørger de for at selvsamme klubber også har en bold at bruge i turneringen og lancerer en ny og forbedret UCL bold.

Teknisk er den nye bold fuldstændig den samme, som den der blev brugt sidste år og det er kun det æstetiske look der er ændret. Det er så til gengæld ændret en god del og som kutymen nu engang er, har adidas sørget for boldens look repræsentere vært byen, der i år er Milano.

Milano er vært for Champions League Finalen, men byen kommer også til at være epicentret for et andet kæmpe event. I års World Expo kommer også til at finde sted der og adidas har brugt eventet som inspiration til bolden design, hvilket har resulteret i et meget livligt design.

Du kan købe den officielle 2015/16 adidas Champions League bold lige her.

Jeg følte personligt at sidste års bold havde lidt for meget fart over farverne og at de er gået tilbage til det hvide og blå look får bolden til at føles mere Champions League-agtig, hvis man overhoved kan sige det. Der er dog lidt farve ind over, bare på en lidt mere nedtonet måde, hvor adidas har tilføjet en serie linjer, som hylder World Expo.

Jeg synes virkelig adidas har gjort et stærkt stykke arbejde på 2015/16 Champions League bolden, som fanger Milans atmosfære rigtig godt. Hvad synes du om den nye Champions League bold, er du fan, eller kunne du bedre lide sidste års?