Danmarks OL trøje fra Hummel er landet

27.07.2016

Skrevet af Jonathan

Det er nogle måneder siden at Hummel og DBU annoncerede deres tilbagevendende samarbejde. Nu kan du se og købe den første danske landsholdstrøje, som skal bruges under OL.

For første gang siden 1992 har Danmark kvalificeret sig til fodboldturneringen i OL. Og nu klæder Hummel de danske drenge til, i et noget alternativt design. Hummel selv, formulerer trøjerne som specialdesignet til den unikke begivenhed. Designet er en reference til det danske flag og er lavet helt clean.

Når OL først går i gang vil du nok bemærke en mindre forskel fra den Hummel landsholdstrøje drengene spiller i, til den vi sælger her. Det er der en hel simpel forklaring på:

Til OL må man ikke spille med forbundslogoerne, ligesom man ikke må bære brand kommercielle symboler. Derfor er hverken DBU logoet eller hummelvinklerne at finde på den ”originale” trøje. Omvendt må man ikke sælge OL logoet i kommercielle sammenhænge, hvilket er grunden til at DBU logoet er skiftet ud med det officielle OL logo hos os.

Personligt er jeg vild med det helt simple design fri for alt muligt støj. Ideen med det danske flag spiller i mine øjne rigtig godt, og den hvide udebanetrøje bringer bare minderne frem fra de gode gamle 90’ere, med Mikkel Beck og Søren Colding…

Lad os håbe at drengene kan give os noget nyt at glæde os over i Rio.

Du kan vise din støtte til dem ved at købe de nye OL trøjer fra Hummel lige her.