Nye evoSPEED SL Fresh til de varme sommermåneder

05.08.2016

Skrevet af Jonathan

Sommeren er over os, og gud ske tak og lov for at det har været en varm juli måned. Vi satser på at det fortsætter i august, for nu præsenterer PUMA hele to varianter af evoSPEED SL Fresh.

For nogle måneder siden lancerede PUMA en Special Edition af deres evoSPEED under navnet ”Fresh”. Dengang var varmen ikke helt nået til Europa og for os nordeuropæere, var hele konceptet bag støvlen ikke så relevant. Til gengæld har jeg flere gange hen over sommeren fanget mig selv i at tænke at jeg godt kunne bruge et par PUMA evoSPEED SL Fresh lige nu. Og tilsyneladende har PUMA folk ansat i CIA, for i dag har tyskerne løftet sløret for ikke bare én, men hele to evoSPEED Fresh.

Skulle du have glemt, hvad der ligger bag Fresh-konceptet, så er disse fodboldstøvler konstrueret med et særligt mesh, der giver støvlen maksimal åndbarhed. Dermed bliver fødderne ikke overophedet når varmen virkelig trykker på.

Hvad angår farvevarianterne, så må jeg sige at jeg helt klart er størst fan af Orange/Gul. Jeg er generelt til det lidt mere spraglet design og selvom det ikke er helt skørt, så er det godt nok til mig. Nu er det så bare ærgerligt at mine fødder er alt for brede til at kunne være i en evoSPEED.

Du kan købe de to nye evoSPEED SL Fresh varianter lige her.