Nike Elite Pack | Båret af verdens 11 bedste spillere og dig...

25.07.2016

Skrevet af Mathias

Lanceret helt ude af det blå og klar til at overtage internettet hurtigere end en video af en kat der synger Justin Bieber sange, mens den spiller Pokemon Go. Nike præsenterer Elite Pack.

Nike Elite Pack er lavet til de 11 mest profilerede og talentfulde spillere på den helt vanvittigt imponerende Nike kontraktliste. Taget i betragtning af hvor mange spillere Nike sponsorerer, så kunne man også godt forestille sig, at de kunne sammensætte noget der ligner verdens stærkeste start 11’er. Præcis hvem de har udvalgt må vi dog ikke sige endnu, så der må i vente i spænding indtil den nye sæson starter. På med boot spot brillerne!

Fortsættes nedenunder

Nike Elite Pack fodboldstøvlerne er introduceret som en såkaldt disruptive lancering, hvor selv os her hos Unisport ikke engang ved den kom lige præcis i dag. Selv uden shock-faktoren, så ville de her støvler have mig smaskforelsket alligevel, og specielt den Nike Magista Obra 2 er uimodståelig. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke kunne lide lanceringsfarven og det heatmap der var på, men ohh baby, det fungerer godt i denne blågrønne og volt kombination. Undskyld jeg nogensinde tvivlede på jer Nike…

Mit nye crush, Magista Obra 2, bliver også tilsluttet af resten af Nike fodboldstøvlerne, så vi kan se frem til at nyde Nike Tiempo Legend 6, Nike Mercurial Superfly V og Nike Hypervenom Phantom II på fødderne af de endnu unævnte 11 spillere.

Her hos Unisport kommer vi naturligvis til at have Elite Pack tilgængelige! Du har dog lidt ventetid forude, fordi Nike releaser dem først til salg d. 16 August klokken 9:00. Skriv datoen ned i kalenderen - jeg forventer de ryger rigtig hurtigt!

Find de nye støvler i denne Nike fodboldstøvler kategori - 16.08.16.