adidas præsenterer: Real Madrid hjemme- og udebantrøje 2016/17

14.07.2016

Skrevet af Jonathan

Real Madrid er indiskutabelt en af de fodboldklubber i verden med flest historiske øjeblikke. Det er netop i denne historie at adidas har fundet inspirationen til de nye Real Madrid trøjer for den kommende sæson.

Der skal ikke herske nogen tvivl om at Real Madrid er en stolt klub. Ikke mindst på grund af det succesfulde fundament, som klubben i dag står på. Med præsentationen af Real Madrids nye hjemmebane- og udebanetrøje understreger adidas, hvor meget historie kongeklubben egentlig har.

adidas har således designet den hvide farve på den nye Real Madrid trøje en smule mørkere end normalt. Det har man gjort for at skabe samme fornemmelse som de helt gamle trøjer, der blev produceret i bomuld og derfor ikke havde den helt rene hvide farver, som vi kender den i dag. Et fedt touch til Real Madris hjemmebanetrøje, som udover det kommer i et elegant design uden de helt store armbevægelser.

De nye Real Madrid trøjer kan købes lige her på siden fra i dag.

Udebanetrøjen er blevet designet i præcis den samme tone af lilla, som første gang farven ramte Real Madrid trøjen tilbage i 1932 som et symbol på Castile. For mig personligt bringer den mig tilbage til tiden, hvor Michael Laudrup for alvor fik mig til at forelske mig i fodbolden. Så du kan nok regne ud at jeg er ret vild med designet!