Episk atmosfære til Island - England | Vilde scener ved en af historiens største fodboldøjeblikke

29.06.2016

Skrevet af Mathias

Utroligt! Et helt land i delirium og et andet i komplet kaos. Joltter var med til England - Island kampen, hvor han oplevede historie blive skrevet på nærmeste hånd. Næsten for meget at håndtere!

En tiendedel af den islandske befolkning befinder sig lige nu i Frankrig og de fortsætter med vise deres tro på holdet hvor end de spiller. I mandags, hvor de spillede mod England, så 99.8% af alle TV seere på island kampen - kun 650, havde fjernsynet slået over på noget andet. At sige støtten til holdet er imponerende, er vist en underdrivelse!

Joltter fik dette at mærke på nærmeste hold, da han var med til en kamp, som uden tvivl kommer til at gå over i historiebøgerne. Han festede med England og Island fansene inden kampen, hvor det skal siges, at de fleste islandske fans faktisk forudsagde sejren. Frygtløse!

Derudover, så pointerer Joltter noget yderst vigtigt i slutningen af videoen. Til kampen havde han England fodboldtrøje på, hvilket gjorde det til endnu en kamp, hvor holdet han støtter ender med at tabe. Det eneste vi kan konkludere derfra er at Joltter kan bestemme hvem der vinder EM. Lad os håbe han ikke hopper i en Islandsk trøje!

Oplev den vilde atmosfære, højdepunkter og live reaktioner fra Island - England kampen ved at klikke på videoen herover.